Larrydanna
Posts: 2
Joined: Wed Feb 22, 2017 8:30 pm

Golden Tee Fore 2006, No Sound

I'm new, so please forgive me if I go astray.

Rom and CHD works, but no sound. Any suggestions? What do you think?

User avatar
Tafoid
Posts: 295
Joined: Thu Nov 06, 2014 12:50 pm
Location: USA
Contact: Website

Re: Golden Tee Fore 2006, No Sound

Larrydanna wrote:
Thu Feb 23, 2017 12:18 am
I'm new, so please forgive me if I go astray.

Rom and CHD works, but no sound. Any suggestions? What do you think?
I think you need to hit F2 and enter service mode once the game boots. Then, you would select Volume Adjustment using the trackball/controller and start button and the magic should happen once you adjust the volume to your liking. Exit and the game will function as expected and subsequent emulation starts if you properly exit MAME so it can save your adjusted NVRAM.

Larrydanna
Posts: 2
Joined: Wed Feb 22, 2017 8:30 pm

Re: Golden Tee Fore 2006, No Sound

Exactly correct! Thank you. I feel dumb for not knowing, but good that I joined here and asked.

You're awesome!


No to figure out what the recommended PC requirements are. Hmmmmm....

User avatar
Tafoid
Posts: 295
Joined: Thu Nov 06, 2014 12:50 pm
Location: USA
Contact: Website

Re: Golden Tee Fore 2006, No Sound

Larrydanna wrote:
Thu Feb 23, 2017 7:09 pm
Exactly correct! Thank you. I feel dumb for not knowing, but good that I joined here and asked.

You're awesome!


No to figure out what the recommended PC requirements are. Hmmmmm....
You need a pretty modern system .. i5/i7 .. 3ghz or better probably. You might be able to get away with less power if you lower the graphics via the RESOLUTION dip switch. It is set to MEDIUM and setting it to LOW might allow better function.

Return to “MAME Discussion”